Advies en aanleg glasvezel

Algemeen

HBCS werkt met alle glasvezel providers in Nederland op de plaatsen waar dat mogelijk is en realiseert ook de aansluitingen vanaf FTH (Fiber to The Home, meestal is dat de meterkast) tot aan uw hardware, Pc's, Servers enz.
Bij een aanvraag wordt eerst door HBCS gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie (glasvezel per woonplaats) ligt Wij vergelijken het aanbod, om vervolgens de keuze voor u te maken welke provider het meest geschikt is qua performance en prijsstelling.

Zowel voor zakelijke als privé aansluitingen kunnen wij de aanleg van A tot Z begeleiden.Dus alles via één aanspreekpunt.


De snelheid van glasvezel internet

De snelheid van glasvezel internet kunt u zelf bepalen, de door u gekozen provider zorgt voor een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk. Waardoor u zelf de keuze heeft voor de optimale bandbreedte. Door de rechtstreekse aansluiting, kunnen gegarandeerde snelheden van 10 Mb/s t/m max1 Gb/s gehaald worden zonder overboeking, zowel Up als Downstream.


Zakelijk gebruik van glasvezel

Door glasvezel zakelijk in te zetten, is het mogelijk om grote hoeveelheden data snel te verzenden en op te halen. hiermee biedt deze verbinding de basis voor een toekomst vaste breedband verbinding met het internet.
 

Laatste kans voor Salland Noord en Zuid om goedkoop over te stappen op glasvezel, zowel voor particulier als zakelijk gebruik

U kunt nu nog goedkoop overstappen op glasvezel. Ondanks dat de vraagbundeling voorbij is, is dit een unieke kans voor diegene die nog geen glasvezel genomen hebben.
Inwoners die alsnog gebruik willen maken van het aanbod om over te stappen op glasvezel, kunnen dit door de aansluitkosten van € 239,- te betalen.
Dit aanbod geldt zolang in het betreffende gebied de glasvezelkabel nog niet is gelegd.
CIF wil deze doelgroep tegemoetkomen omdat zij er namelijk voor gekozen heeft om alleen de klanten aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Bij de inwoners die geen abonnement afgesloten hebben, wordt de glasvezelkabel op rol tot de erfgrens gelegd. Mocht u naderhand toch nog besluiten tot glasvezelaansluiting dan zullen de aansluitkosten ook beduidend hoger uitvallen dan tot dusver.
 

Mogelijkheid tot eenmalige afkoop maandelijkse vastrechtvergoeding

CIF introduceert de mogelijkheid om de maandelijkse vastrechtvergoeding voor het realiseren en het gebruik van glasvezelaansluiting, eenmalig af te kopen voor een bedrag van € 1.300. Betaald u deze € 1.300, dan vervallen de maandelijkse kosten van € 9,97.
 


Aanmelding/belangstellingsformulier voor aanmelden glasvezel!


DOWNLOADEN FORMULIEREN

Brief CIF aan klanten buitengebied Salland Noord en Zuid
Brief aan niet klanten buitengebied Salland Noord en Zuid
Eénmalig afkoopformulier CIF
Opzeggen abonnementen
Opzegkaart voor bestaande KPN klanten, XS4ALL, nieuwe Solcon klanten, bestaande Online klanten