Advies en aanleg glasvezel

Algemeen

HBCS werkt met alle glasvezel providers in Nederland op de plaatsen waar dat mogelijk is en realiseert ook de aansluitingen vanaf FTH (Fiber to The Home, meestal is dat de meterkast) tot aan uw hardware, Pc's, Servers enz.
Bij een aanvraag wordt eerst door HBCS gekeken wie en wat in de buurt van de aangevraagde locatie (glasvezel per woonplaats) ligt Wij vergelijken het aanbod, om vervolgens de keuze voor u te maken welke provider het meest geschikt is qua performance en prijsstelling.

Zowel voor zakelijke als privé aansluitingen kunnen wij de aanleg van A tot Z begeleiden.Dus alles via één aanspreekpunt.
 


De snelheid van glasvezel internet

De snelheid van glasvezel internet kunt u zelf bepalen, de door u gekozen provider zorgt voor een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk. Waardoor u zelf de keuze heeft voor de optimale bandbreedte. Door de rechtstreekse aansluiting, kunnen gegarandeerde snelheden van 10 Mb/s t/m max1 Gb/s gehaald worden zonder overboeking, zowel Up als Downstream.
 


Zakelijk gebruik van glasvezel

Door glasvezel zakelijk in te zetten, is het mogelijk om grote hoeveelheden data snel te verzenden en op te halen. hiermee biedt deze verbinding de basis voor een toekomst vaste breedband verbinding met het internet.

 

Mogelijkheid tot eenmalige afkoop maandelijkse vastrechtvergoeding

Er  is vast recht van toepassing. Er is een mogelijkheid om de maandelijkse vastrechtvergoeding voor het realiseren en het gebruik van glasvezelaansluiting, eenmalig af te kopen voor een bedrag vanaf € 1.300,-. Bedrag is afhankelijk van het gebied. Voor Salland Noord en Zuid is bedrag € 1.300,-. Bij afkoping vervallen de maandelijkse kosten die momenteel € 10,58 per maand zijn.

 


Aanmelding/belangstellingsformulier voor aanmelden glasvezel!


DOWNLOADEN FORMULIEREN

Eénmalig afkoopformulier CIF
Opzeggen abonnementen